BOOST JE BALANS

SNEL MEER RUIMTE EN RUST

Je bent aangekomen op een punt in je leven dat je het gevoel hebt vast te zitten: alles kost je moeite en je beleeft nergens meer plezier aan. Je hebt last van stress en mist speelsheid en flexibiliteit. Het lijkt erop dat de balans tussen inspanning en ontspanning behoorlijk is verstoord.

Je wilt graag weten hoe je hier iets aan kunt doen. En dat lijkt misschien ingewikkeld: het is immers een situatie die al een tijdje aan de gang is, en je ziet soms door de bomen het bos niet meer.

Er ligt heel veel op je bord. Zoveel verplichtingen en verantwoordelijkheden! Misschien heb je al wel eens geprobeerd om maatregelen te nemen maar niets had een blijvend effect. Je weet niet wat je moet doen om dit aan te pakken.

Gelukkig is het niet eens zo moeilijk om dit te veranderen: stress ontstaat namelijk vooral door onze eigen gedachten en patronen. Je kunt leren hier anders mee om te gaan en niet meer in je eigen valkuilen te stappen.

Dan krijg je meer regie over iedere situatie en is het gemakkelijker de stress onder controle te houden. Er ontstaat meer ruimte voor ontspanning in leven en werk en een betere balans tussen doen en laten.

Ik heb bij zowel mezelf als anderen ervaren dat je maar een klein zetje nodig hebt om je situatie te veranderen.  Als het zetje op het juiste moment wordt gegeven gaat de nodige verandering als vanzelf.

In deze workshop zet je de eerste stap naar blijvend evenwicht tussen inspanning en ontspanning.

“Op het moment dat ik behoefte had iets echt voor mezelf te doen en de balans ver te zoeken was kwam de workshop ‘Boost je balans’ onder mijn aandacht. Ik ben heel blij met mijn keuze omdat de workshop mij waardevolle inzichten heeft gegeven en een positieve insteek om hier iets mee te doen. Er gaat geen dag voorbij dat er niet iets terugkomt van wat ik heb geleerd. Ik herken stress sneller en ik besef dat ik de keuze heb hoe ik ermee omga. Het begin van een leven met meer inzicht en aandacht. Jet is een inspirerende vrouw die eerlijk, enthousiast, grappig en oprecht is.” Nienke 

In deze workshop leer je:

  • Hoe je patronen (terugkerende klachten, automatismen e.d.) kunt herkennen en doorbreken
  • Hoe je los kunt komen van belemmerende weerstand
  • Hoe je beweging kunt brengen in denken en doen
  • Hoe je meer ontspannen kunt leven en werken en beter om kunt gaan met stress

In deze workshop wordt de Tandwieltechniek toegepast. Dat is een multi-disciplinaire aanpak met elementen uit o.a. aandachttraining (mindfulness), coaching, yoga en adem- en ontspanningstherapie. Deze aanpak brengt dat wat – letterlijk of figuurlijk – vastzit, in beweging. Hiermee creëer jij ruimte voor nieuwe positieve ontwikkelingen en ontstaat er een vertrekpunt voor diepgaande en blijvende verandering.


TANDWIELTECHNIEK


Deze workshop wordt aangeboden in kleine groepen (maximaal 4 personen). De workshop duurt 3 uur en wordt gegeven in Amersfoort, op een lokatie met voldoende parkeermogelijkheden en op loopafstand van het Centraal Station.

De eerstvolgende data waarop de workshop wordt gegeven zijn:

Vrijdag 27 oktober 19.00-22.00

Zondag 26 november 14.00-17.00

Vrijdag 12 januari 19.00-22.00

De investering voor deze workshop bedraagt € 345 (inclusief BTW).

Daarvoor krijg je:

  • een 3 uur durende workshop
  • een hand-out met tips voor stressmanagement in het dagelijks leven
  • een (telefonisch) opvolggesprek van 30 minuten (t.w.v. € 99)

Aanmeldingsformulier: Boost je balans

Regelmatig tips voor stressmanagement ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in. Ze zijn bij mij veilig en ik deel ze niet met anderen.

Je hebt je succesvol aangemeld!