ENERGIEK IN EVENWICHT

In zes weken weer op koers

Verlang je naar meer ontspannen leven en werken en ben je klaar voor wezenlijke verandering? Dan is deze training iets voor jou.

Soms kom je op een punt in je leven dat je nog maar weinig inspiratie voelt: je doet je werk niet meer met plezier, je innerlijke kompas wijst al een tijdje niet meer naar het noorden en je hebt weinig energie. Je mist flexibiliteit, hebt moeite met veranderingen en hebt last van stress.

Deze situatie duurt nu al te lang, en je begint de gevolgen ervan in zowel je persoonlijke als je professionele leven duidelijk te merken: je bent vaak humeurig of kortaf en krijgt daar van je partner of collega’s weleens opmerkingen over.  Je slaapt niet goed meer en je merkt dat je fysieke en mentale veerkracht afneemt.

Je zou graag willen leven en werken op een manier waarin meer evenwicht is tussen geven en nemen, voelen en denken, doen en zijn. Je wilt meer in verbinding staan met jezelf en weer het gevoel hebben dat je de regie hebt over je eigen leven. Je wilt je weer krachtig voelen en de uitdagingen die je tegenkomt met gemak het hoofd bieden.

Herken je dat?

Wat je mist zijn praktische handvatten waarmee je barrières kunt doorbreken en structurele gedragsveranderingen kunt realiseren. Veranderingen waarmee je de balans in leven en werk kunt herstellen. Veranderingen die je helpen je innerlijk kompas te (her)vinden en energiek om te gaan met wat er op je pad komt.

Ja, ik wil weten hoe ik energiek in evenwicht kan blijven.Neem contact met mij op!
“Deze training heeft me geholpen anders naar mezelf en mijn doen en laten te kijken. Ik ben beter in staat heldere keuzes te maken en grenzen te stellen, waardoor ik meer focus heb en meer energie”
Marieke van Z.
Ik heb gemerkt dat verandering pas wezenlijk en duurzaam wordt, als je deze ook in je lijf kunt voelen. Het ‘weten’ wat er aan de hand is, of hoe je iets kunt doen, vormt maar een klein deel van de verandering. Pas wanneer gedachten, gevoelens en fysieke gewaarwordingen met elkaar worden verbonden ontstaat gevoelde en blijvende verandering.

De toepassing van een combinatie van technieken zoals aandachttraining, coaching, yoga, en adem- en ontspanningstherapie worden onbewuste patronen in alle lagen zichtbaar en voelbaar: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dat heeft als resultaat dat je deze patronen doorbreekt en ruimte maakt voor nieuwe. Daarom is de door mij ontwikkelde Tandwieltechniek ook zo effectief.


TANDWIELTECHNIEK


Speciaal voor professionals als jij heb ik de Tandwieltechniek ontwikkeld. Deze techniek pas ik toe in deze training. Je leert in 6  bijeenkomsten van 3 uur:

 • Inzicht in en begrip voor hoe je hebt kunnen vastlopen
 • Onbewuste blokkades te (h)erkennen en op te ruimen
 • Je mentale en fysieke veerkracht te vergroten
 • Te leven en werken vanuit een ontspannen staat van zijn
 • Een blijvende verbinding te leggen met je eigen kracht
 • De regie over je eigen leven terug te nemen

De Tandwieltechniek is een multi-disciplinaire aanpak met elementen uit o.a. aandachttraining (mindfulness), yoga en adem- en ontspanningstherapie. Deze methode brengt dat wat – letterlijk of figuurlijk – vastzit, in beweging. Hiermee creëer jij ruimte voor nieuwe positieve ontwikkelingen en ontstaat er een vertrekpunt voor diepgaande en blijvende verandering.

Je kunt pas spreken van échte verandering als je ook daadwerkelijk in je lijf kunt voelen dat er iets anders is. Het (cognitief) weten wat er aan de hand is of weten hoe je iets op een andere manier kan uitvoeren, is onvoldoende: pas als alle lagen van zijn (denken, voelen, fysieke gewaarwordingen) aan elkaar worden verbonden, ontstaat een diepgaande en blijvende verandering.

In dit traject krijg je inzicht in eigen handelen en denken. Je werkt aan structurele gedragsverandering om de balans in jouw leven en werk te herstellen. Wat een blokkade lijkt komt dan weer in beweging en je krijgt de regie weer terug over leven en werk.

Ik ga je helpen met…

 • Het opheffen van blokkades
 • Het zetten van de eerste stappen op weg naar blijvende verandering
 • Het transformeren van belemmerende overtuigingen naar ondersteunende waarheden
 • Het doorbreken van patronen in lichaam en/of geest en gedrag te vernieuwen
 • Het ontspannen omgaan met de levenseigen dynamiek
“Na jarenlang maar doorgegaan te zijn, raakte ik het zicht op mezelf kwijt en kwam een burn-out snel dichterbij. Door regelmatig een aantal eenvoudige oefeningen te doen ben ik niet alleen meer ontspannen, maar ook energieker en productiever.” Joris H.
Ja, ik ben toe aan verandering. Neem contact met mij op!
Ik weet hoe het voelt om vast te zitten in het leven en het gevoel te hebben op een doodlopende weg te zitten:  het leven gaat aan je voorbij, en je raakt steeds meer verwijderd van wie je echt bent. Het punt waarop je bent beland in je leven voelt als een dieptepunt en je bent het zicht kwijt op de mogelijkheden die verscholen liggen in de situatie waarin je zit.

Mijn ervaring is, dat letterlijk ‘in beweging komen’ helpt om patronen die verankerd zijn in zowel lichaam als geest te doorbreken: door het lichaam in actie te laten komen maak je de weg vrij voor verandering: je doorbreekt barrières en creëert ruimte voor nieuwe ontwikkelingen die leiden tot duurzaam evenwicht in leven en werk.

Je financiële investering voor het programma ‘ENERGIEK IN EVENWICHT’ kun je betalen in 4 termijnen van € 650. (Betaal je ineens, dan krijg je een bonus van € 150 en betaal je slechts € 2450.)

Hiervoor krijg je:

 • 6 x een 3 uur durende live 1-op-1 sessie
 • 5 tussentijdse opdrachten die ervoor zorgen dat je het geleerde gemakkelijker kunt integreren
 • 3 x een (telefonisch) begeleidingsgesprek van 30 minuten (t.w.v. € 99)
 • Een Persoonlijk OnderhoudsPlan voor blijvende toepassing in je dagelijks leven

Aanmeldingsformulier: Energiek in evenwicht

 • Na je aanmelding neem ik binnen 1 werkdag contact met je op

Regelmatig tips voor stressmanagement ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in. Ze zijn bij mij veilig en ik deel ze niet met anderen.

Je hebt je succesvol aangemeld!