MET MINDER MOEITE
MEER JEZELF

ZET JEZELF WEER OP DE KAART

Heb je weleens het gevoel dat je doelloos bezig bent? Dat je de verbinding kwijt bent met wat jou drijft en dat je ontwikkeling tot stilstand is gekomen?

Het kan zijn dat je op een punt in je leven of loopbaan bent gekomen dat het lijkt alsof je vastgelopen bent. Vaak wordt dat gekenmerkt door het ontbreken van plezier in wat je doet. Je kunt het idee hebben dat je niet meer vooruit komt; alsof je vastzit in je routines of in een patroon dat onveranderlijk lijkt.

Het lukt niet meer goed om in de drukte van alledag te blijven focussen op wat je belangrijk vindt, of op een ontspannen manier om te gaan met stressvolle situaties. Je wilt de vicieuze cirkel graag doorbreken, maar hoe doe je dat? Hoe laat je datgene wat je zo goed kent -je gewoontes, je reacties, je gedrag- achter je en ontwikkel je een nieuwe set gereedschap?

Ik heb vaak met mensen zoals jij te maken gehad. Mensen die, hoewel ze alles goed op een rijtje hebben en bewust leven, soms toch even het zicht op de stip aan de horizon kwijt zijn en in een negatieve spiraal terechtkomen.

Het is mijn ervaring dat ook kleine veranderingen een grote impact kunnen hebben. Het gaat immers niet om de kwantiteit van de impuls, maar om de kwaliteit.

Je hoeft niet in een langdurig of zwaar traject te stappen om de gewenste verandering voor elkaar te krijgen. De methodieken waar ik ervaring mee heb -o.a. aandachttraining (mindfulness), meditatie, yoga en adem- en ontspanningstherapie- geven snel resultaat. Na de training kijk jij op een andere manier naar dat wat je belemmert. Je ontvangt voldoende handvatten om de negatieve vicieuze cirkel te doorbreken.

Dat wil ik ook...Neem contact met mij op!
  • Neem contact met mij op over deelname aan "Met minder moeite meer jezelf"

Omdat je het al druk genoeg hebt, heb ik een training ontwikkeld waarin je in slechts 3 trainingssessies leert:

  • Hoe jij ontspannen blijft terwijl je geniet van de dynamiek van het leven
  • Hoe je met je belemmeringen omgaat en doorbraken creëert in jouw leven en werk
  • Hoe jij je beter bewust wordt van wie je bent, wat je doet, en hoe je dat doet
  • De volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling

In deze training wordt de zogenoemde Tandwieltechniek toegepast. Dit is een multi-disciplinaire aanpak met elementen uit o.a. aandachttraining (mindfulness), yoga en adem- en ontspanningstherapie. Deze methode brengt dat wat – letterlijk of figuurlijk – vastzit, in beweging.


TANDWIELTECHNIEK


“Ik kreeg veel nieuwe inzichten en heb veel geleerd over mezelf en mijn eigen patronen. En de invloed die ik zelf heb op mijn leven. Ik kreeg weer energie om dingen vorm te geven!”
Bas van L.

Ik weet hoe het voelt om vast te zitten op een plek in je leven waar je eigenlijk niet wilt zijn, verstrikt in verantwoordelijkheden en verplichtingen, en zonder inspiratie. Vanuit mijn ervaring dat verandering eerder ‘laten’ vereist dan ‘doen’ kan ik je helpen van een dieptepunt een keerpunt te maken en een volgende stap in je ontwikkeling te zetten.

Door te leren mee te bewegen met wat er is -zowel in jezelf als daarbuiten- en het loslaten van overtuigingen over wie je bent of zou moeten zijn kun je een diepgaande en blijvende resultaten verwachten.

Je financiële investering voor het programma ‘MET MINDER MOEITE MEER JEZELF’ kun je betalen in  3 termijnen van      € 495. (Betaal je ineens, dan krijg je een bonus van € 135 en betaal je slechts € 1350.)

Hiervoor krijg je:

  • 3 maal een 3 uur durende live 1-op-1 sessie
  • 2 tussentijdse opdrachten waarmee je het geleerde nog dieper in je dagelijks leven verankert
  • 2 x een (telefonisch) begeleidingsgesprek van 30 minuten (t.w.v. € 99)

Aanmeldingsformulier: Met minder moeite meer jezelf

Regelmatig tips voor stressmanagement ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in. Ze zijn bij mij veilig en ik deel ze niet met anderen.

Je hebt je succesvol aangemeld!