OVER JET

 

jetAl van jongs af aan ben ik -door mijn persoonlijkheid en de situatie waarin ik ben opgegroeid- gericht op leren en ontwikkeling; ik was het meisje dat als eerste van de familie ging studeren, ik schrok er niet voor onorthodoxe keuzes te maken en met heel mijn hart ‘Ja’ durfde te zeggen tegen het onbekende. Hierbij was mijn motto vaak: ‘Als er geen weg ìs, dan màken we er één.’

Maar ook ben ik door depressies, burn-out, ervaringen van verlies en afscheid in zowel mijn persoonlijke als mijn professionele leven regelmatig vast komen te zitten op een plek in mijn leven waar ik eigenlijk niet wilde zijn, waar ik vol in de stress en in de weerstand schoot en het gevoel had slachtoffer van de situatie te zijn en geen kant meer op te kunnen. Ik was zwaar gestresst en wist niet meer hoe met dingen om te gaan.

En hoe kom je dan weer in beweging, wat helpt je weer de verbinding te leggen met je eigen kracht en een volgende stap op je pad te zetten?

In de loop van de jaren heb ik geleerd dat verandering veelal geen ‘doen’ vereist, maar juist ‘laten’: het meebewegen met de stroom in plaats van het gevecht aangaan, vertrouwend op het proces, en het loslaten van overtuigingen over wie je bent of zou moeten zijn.  In het besef, dat juist in de moeilijkheden de mogelijkheden liggen, en dat in het leven alleen verandering blijvend is.  Vanuit dit besef kan ik je helpen helder te krijgen wat er gaande is, in welke richting  je verhaal zich aan het ontwikkelen is en hoe jij wat je tegenkomt vòòr je kunt laten werken.

Wat ik je te bieden heb komt voort uit een levenslang verlangen naar transformatie, een schat aan werk- en levenservaring  en diverse opleidingen en trainingen.

Als professional heb ik een aantal verschillende dingen gedaan in diverse bedrijven en organisaties , van ‘duizendpoot’ tot MT-lid en ik heb ruime leidinggevende ervaring. Ik heb dus eerstehands ervaring met veel werkgerelateerde situaties op alle niveau’s binnen organisaties en bedrijven.

Daarnaast ben ik opgeleid als sociaal wetenschapper en filosoof, en ben ik yogadocent met aanvullende scholing in diverse specialisaties.  De technieken waarvan ik gebruik maak om jou te begeleiden zijn o.a. afkomstig uit diverse coachingmethodes, de yogatraditie, aandachtontwikkeling (mindfulness) en uit de Methode van Dixhoorn (voor adem- en ontspanningstherapie).

Als mens heb ik een brede belangstelling, ben ik nieuwsgierig naar alles wat ik nog niet ken, en altijd bereid om datgene wat ik al wel denk te kennen opnieuw te  onderzoeken. Ik hoor ook wat je niet vertelt, en durf je met mijn heldere geest en warme hart vragen te stellen die een diepgaande impuls kunnen geven aan je proces.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!

Jet

Regelmatig tips voor stressmanagement ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in. Ze zijn bij mij veilig en ik deel ze niet met anderen.

Je hebt je succesvol aangemeld!