STOP DE STRESS-GESPREK

3 manieren om snel stress te verminderen

HERKEN JIJ EEN VAN DE VOLGENDE SITUATIES?

  • Het is altijd maar druk in je hoofd en je kunt geen rust vinden
  • Je bent somber en futloos
  • Het voelt soms alsof je nauwelijks kunt ademen
  • Je hebt een kort lontje en reageert geïrriteerd, je bent ongeduldig
  • Je relatie staat onder druk omdat je vaak gestrest bent
  • Je bent klaar met al dat gehaast

….EN JE WEET NIET WAAR JE MOET BEGINNEN OM DAT TE VERANDEREN?

Je bent zeker niet de enige die hiermee worstelt; bij veel mensen is de balans tussen inspanning en ontspanning -zowel op het werk als privé- ver te zoeken. Je bent de regie kwijt en voelt je meegesleurd in de stroom van het leven.

Tegelijkertijd probeer je alle ballen in de lucht te houden, met als resultaat dat je ’s avonds uitgeput op de bank belandt en nergens meer zin in hebt. Je komt moeilijk in slaap omdat het druk is in je hoofd en je begint je af te vragen hoe dit verder moet.

HOE NU VERDER?

Als je op deze manier doorgaat is de kans groot dat je last krijgt van chronische stress, of zelfs overspannen of burn-out raakt. Zo kan het echt niet verder, je mòet iets doen.

Misschien heb je eerder geprobeerd om meer te ontspannen en te genieten, maar dat heeft geen blijvend resultaat gehad en je bent teruggevallen in je oude patronen.

DOORBREEK DE VICIEUZE CIRKEL

Gelukkig is het mogelijk om dit te veranderen, meer rust te ervaren en meer te genieten. Spanning en stress ontstaan namelijk voor een groot deel uit onze eigen gedachten, gewoontes en patronen. Het mooie is dat je kunt leren anders om te gaan met wat er op je pad komt, valkuilen te vermijden en zo stress onder controle te krijgen en te houden.

GRATIS STOP-DE-STRESS-GESPREK

In dit persoonlijk (gratis) Stop de Stress Skype- of telefoongesprek ter waarde van € 99 gaan we onderzoeken waar de knelpunten liggen en hoe jij direct maatregelen kunt nemen voor een gezondere balans tussen doen en laten in werk en privé.

“ Jet is in staat snel te doorzien waar de schoen wringt. Door haar inzicht, warmte en humor kan ze direct to the point komen en op een prettige manier feedback geven. Mijn gesprek met haar is een inspirerend begin geweest van een nieuwe fase in mijn leven.” (Judith S.)

WAT LEVERT DIT GESPREK JE OP?

  • Je krijgt inzicht in wat jou stress geeft en hoe jij signalen van stress bij jezelf kunt herkennen
  • Je weet welke stappen je kunt zetten om de balans tussen inspanning en ontspanning te verbeteren
  • Drie tips die je direct kunt toepassen voor meer rust en helderheid

Stop de stress gesprek

  • Goed dat je je op wilt geven voor een gratis Stop-de-Stress gesprek. Dat betekent dat je gemotiveerd bent om iets te gaan veranderen in je huidige situatie! Selectie voor dit gratis gesprek vindt plaats op basis van de ingevulde vragenlijst. Wil je mij door het invullen van de vragenlijst helpen de juiste selectie te maken?

jet“ Niet voor niets noem ik mijzelf ‘recovering perfectionist’: ik weet als geen ander hoe het is als de balans is doorgeslagen en je het plezier verliest in wat je doet. Met mijn ervaring en vakkundigheid leer ik ook jou hoe je op eenvoudige wijze jouw situatie verbetert. Je kunt vandaag nog beginnen!

Regelmatig tips voor stressmanagement ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in. Ze zijn bij mij veilig en ik deel ze niet met anderen.

Je hebt je succesvol aangemeld!