VISIE

DE TANDWIELTECHNIEK

Een situatie waarin je je vastgelopen voelt is meestal het gevolg van een combinatie van factoren: het ene proces in je leven hangt immers onlosmakelijk samen met alle andere.

Als je fysiek niet lekker in je vel zit zal dat je werk beïnvloeden, en als thuis de muziek eruit lijkt kun je last krijgen van stress.  Al met al levert dat een situatie op waarin ‘het’ niet lekker loopt: je weet niet zo goed welke kant je op moet, hebt het gevoel dat je steeds in dezelfde valkuilen stapt en mist ruimte en rust.

Het kan ook zijn dat het zich bij jou uit in de vorm van slaapproblemen of lusteloosheid, een gevoel van zinloosheid of allerlei ‘vage’ pijntjes en klachten.

Je kunt de tandwielen beschouwen als een organisme zoals jezelf; als er ook maar één tandwiel (lees: proces, of aspect van jou) in beweging komt, zullen ook alle andere tandwielen gaan draaien. Door de samenhang van de  tandwielen reageert het geheel als een deel van positie verandert, waardoor je een sterke en complete beweging mag verwachten als gevolg van een -misschien relatief kleine- prikkel.

Wat die prikkel precies moet zijn staat vooraf niet vast; ieder traject is maatwerk en wordt volledig afgestemd op wat er op dat moment nodig is. Je kunt er echter van op aan dat  je met behulp van deze Tandwieltechniek op eenvoudige wijze snel resultaat kunt verwachten.

 


TANDWIELTECHNIEK


De Tandwieltechniek is een succesvolle methode door de combinatie van diverse technieken, waarbij het fysiek in beweging komen een centrale rol speelt. We weten namelijk inmiddels dat verandering pas diepgaand en duurzaam wordt, als je deze ook in je lijf kunt voelen. Patronen zitten diep verankerd in je lichaam, en om verandering te bewerkstelligen is het dus noodzakelijk om fysiek in actie te komen.

Tegelijkertijd werken we aan bewustwording, want als je bewust wordt van je gedachten en gedrag kies je gemakkelijker welk gedrag je in gaat zetten om je leven een nieuwe richting te geven. Je leert de vaardigheden om de vicieuze cirkel te doorbreken en blijvende verandering te integreren.

Het unieke aan de Tandwieltechniek is, dat deze door de combinatie van methodes -aandachttraining, coaching, yoga, en adem- en ontspanningstherapie- doorwerkt in alle lagen van zijn: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.  Het is dus een complete aanpak waarin je leert zèlf een (nieuw) evenwicht te bewaren, zodat stress wordt gereduceerd, je productiviteit stijgt en je inzetbaarheid duurzaam wordt verhoogd.

Regelmatig tips voor stressmanagement ontvangen?

Vul hieronder je gegevens in. Ze zijn bij mij veilig en ik deel ze niet met anderen.

Je hebt je succesvol aangemeld!